Webshop Boekentassen&zo

De leukste boekentassencollectie !Ontdek ons ruim gamma in de winkel of op onze webshop

https://www.kadulleke.be/webshop/boekentassen-rugzakken-schooltoebehoren-en-travel

-20% tot -50% korting op alle boekentassen,rugzakken,zwem/turnzakken,pennenzakken,toiletzakken.

Naast ons enorme aanbod aan origineel en kwalitatief speelgoed, leuke hebbedingetjes, geschenken en decoratie, kan je bij ons terecht voor een zeer ruim gamma aan boekentassen met dat tikkeltje meer.

Door de jonge leeftijd van onze klanten werden wij vaak geconfronteerd met de vraag naar eerste boekentassen, zowel voor de kleuter als lagere school. Hier hebben wij op ingespeeld en zijn wij op zoek gegaan op beurzen in binnen- en buitenland naar originele en kwalitatieve boekentassen.

Naast boekentassen en rugzakken voor de kleuter- en lagere school, beschikken wij over een uitgebreid gamma aan brooddozen, koekendoosjes, drinkbussen, pennenzakken, sport- en gymtassen.

De laatste jaren is onze back 2 school afdeling uitgegroeid tot een heel belangrijk onderdeel van onze winkel en weten klanten ons te vinden voor het juiste advies.

Net zoals bij ons speelgoedaanbod, gaan wij op zoek naar boekentassen die voldoen aan onze eisen qua kwaliteit, originaliteit, design en gewicht. Er moet een compromis zijn tussen al deze factoren en het moeten boekentassen zijn waarbij zowel kind als ouder zich goed voelen.

Uiteraard is het heel belangrijk dat iedereen veilig op school geraakt en een fietshelm van Nutcase helpt daar zeker een handje bij!

Webshop "Boekentassen & Zo"

Tips

De keuze van een nieuwe boekentas is een spannend moment. Het is een heel persoonlijke en belangrijke beslissing, dus neem er gerust je tijd voor.

Je moet een boekentas kiezen die past bij jou leeftijd en persoonlijkheid. Eentje die licht is als ze leeg is en die beschikt over brede aanpasbare ergonomische schouderriemen, die tevens zacht aanvoelen op de schouders en de rug.

Wij gaan voor boekentassen met een duurzaam karakter waar naast A4-mappen en schriften, een drinkbus en brooddoos vlotjes inpassen.

De ideale boekentas bestaat uit één of meerdere compartimenten om het gewicht beter te kunnen verdelen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?