Boekentassen, schooltoebehoren & travel

Kadulleke Toys & Trends is een echt speelparadijs, maar naast ons enorme aanbod aan origineel en kwalitatief speelgoed, leuke hebbedingetjes, geschenken en decoratie, kan je bij ons terecht voor een zeer ruim gamma aan boekentassen en schooltoebehoren met dat tikkeltje meer.

Door de jonge leeftijd van onze klanten werden wij vaak geconfronteerd met de vraag naar eerste boekentassen, zowel voor de kleuter als lagere school.
Hier hebben wij op ingespeeld en zijn wij op zoek gegaan op beurzen in binnen- en buitenland naar originele en kwalitatieve boekentassen.
De laatste jaren is onze back 2 school afdeling uitgegroeid tot een heel belangrijk onderdeel van onze winkel en weten klanten ons te vinden voor het juiste advies.
Wij zijn dan ook heel erg blij dat wij vanaf heden onze back 2 school collectie online kunnen aanbieden aan onze klanten via onze webshop https://boekentassenenzo.be

Net zoals bij ons speelgoedaanbod, gaan wij op zoek naar boekentassen die voldoen aan onze eisen qua kwaliteit, originaliteit, design en gewicht. Er moet een compromis zijn tussen al deze factoren en het moeten boekentassen zijn waarbij zowel kind als ouder zich goed voelen.

Wij kiezen enkel voor merken die hieraan beantwoorden!

Interessant weetje en extra service: onze winkel beschikt over een eigen hersteldienst!

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?