Gezelschapsspellen & breinbrekers

Bij spellen is het ontzettend belangrijk om de juiste keuze te maken welk spel past bij welke leeftijdscategorie.

De allerjongsten zijn vaak aangetrokken door spelletjes zoals memory, domino, lotto en dobbelsteenspelletjes. Op deze manier leren zij ook hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Een uitgebreid gamma vind je hierin terug bij Haba, Djeco, Selecta en Smartgames.

Bij de daaropvolgende leeftijdscategorie gaan strategie en tactiek een belangrijkere rol spelen. Naast de competitieve spellen, zijn de samenwerkingsspellen heel leuk. Of samen winnen, of samen verliezen.
Haba, Djeco, Smartgames, Thinkfun, Asmodee, 999-games, Amigo en White Goblin Games zijn ware specialisten op dit gebied.

Ben je op zoek naar een spel om met z'n twee te spelen of eentje om met het ganse gezin uit te proberen, leuke kaartspelletjes voor onderweg of tactische denkspellen voor jou alleen, bij ons vind je zeker je gading. Ook vind je bij ons een omvangrijke afdeling voor 'de groten'.
Kom ze zeker eens uitproberen op de spellenavonden van spellenclub De Spellenbende!

Je kan bij ons ook terecht voor een simpel spel kaarten, dobbelstenen, een pokerhoed, roulettespel of pitjesbak. De klassiekers als schaken, dammen, backgommen, mens-erger-je-niet en ganzenbord, zijn wij zeker niet vergeten!

Deze en heel veel ander leuk speelgoed kan je ontdekken in onze webshop: https://kadulleke.be/webshop

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?