Speelgoedfiguren & miniwereld

En wie dacht er dat zeepiraten niet meer bestaan? Eénmaal de piraten van Papo en een piratenschip in huis, is het nergens meer veilig!

Of vind je het leuker om je te wanen in het riddertijdperk. Een kasteel mag zeker niet ontbreken. En natuurlijk wordt het geheel opgefleurd met de ridders en jonkvrouwen van Papo en Schleich.

Schleich en Papo bieden daarnaast een uitgelezen collectie aan van boerderijdieren, dinosaurussen, draken, smurfen, cowboys, elfen en fantasiefiguren. En zeker niet te vergeten de uitgebreide paardenwereld van Schleich.

Maak je ook zeker klaar voor de meest geweldige avonturen met de Arty toys-actiefiguren van Djeco. Van piraten, ridders tot echte superhelden en sinds kort ook de stoere vikingmannen en -vrouwen. Trendy designs en prachtig geïllustreerd.

Of kom jij meespelen met de Little Friends van Haba?
Leuke figuurtjes uit flexibel plastiek, enorm soepel en buigzaam. De Little Friends zijn de perfecte vriendjes voor jouw kind; heerlijk om ze hun dagelijks leven te zien imiteren. Al spelend ontwikkelen ze hun fantasie en inlevingsvermogen.
Rond de Little Friends is er een hele wereld uitgebouwd; huizen, een boerderij, een paardenstal en wacht dacht je van een echte balletzaal.

En last but not least, laat je betoveren door de Sylvanian Families; nostalgisch speelgoed dat verschillende leeftijdsgroepen aanspreekt.
Tijdloos speelgoed waarbij kinderen hun verbeeldingskracht ontdekken en hun sociale vaardigheden leren.
De wereld van van Sylvanian Families is opgebouwd rond verschillende dierenfamilies met daarnaast allerlei huizen, meubels, winkels en accessoires.

Deze en heel veel ander leuk speelgoed kan je ontdekken in onze webshop: https://kadulleke.be/webshop

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?