Spellenavond De Spellenbende

Zoals jullie weten hebben wij in het verleden al een reeks van spellenavonden voor volwassenen georganiseerd in onze winkel en steeds waren het gezellige avonden met veel speelplezier.
Meer en meer kregen wij de vraag in onze winkel om nog vaker spellenavonden te houden. Wij hebben met een aantal mensen de koppen bij elkaar gestoken en hebben Christa,Vanessa,Nico en Betty spellenclub De Spellenbende in het leven geroepen.

De Spellenbende zal maandelijks een spellenavond organiseren voor iedereen, beginner of geoefend. Ons doel is om mensen samen te brengen rond de spellentafel en met een hapje en een tapje te genieten van een (ont)spannende avond. Het aanbod van spellen zal divers zijn; van klassiekers tot de allernieuwste spellen, van luchtige kaartspellen tot leuke familiespellen, alsook strategische bordspelen.

Deze spelavonden zullen voortaan doorgaan in Sporthal Masano, Waterstraat 38 te Schaffen (einde van de straat naar rechts). Ze starten rond 19u30 en meestal eindigen de laatste spelers hun spel rond 24u.

Speeldata: 2018 = 8/09 - 13/10 - 8/12

11 november Kadulleke Kinderspeeldag (in de winkel)

De Spellenbende werkt niet met een lidkaart, maar vraagt een bijdrage van 2€/spelavond voor het bekostigen van de huur van het lokaal en de aankoop van nieuwe spellen.

Kadulleke Toys & Trends zal elke spelavond zijn gezelschapsspellen ter beschikking stellen van De Spellenbende en de aanwezigen zullen een waardebon ontvangen van 10% korting op hun spelaankopen bij Kadulleke Toys & Trends.

Volg de spellenbende op Facebook : spellenbende diest

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?