Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 100,-

Update bereikbaarheid Kadulleke!

Beste 'kleine' en 'grote' klanten, wij hebben besloten om Kadulleke voorlopig te sluiten. Omdat we jullie onze persoonlijke service willen blijven garanderen, zullen wij jullie vanaf morgen ook live (maar vanop afstand), verder helpen van maandag t.e.m. vrijdag tussen 9u en 15u en zaterdag van 10u. tot 14u. via een videogesprek op Whatsapp op het nummer 0468 59 48 68. Wat moet je doen? Enkel dit nummer toevoegen aan jouw contacten en dan inbellen via videogesprek. Op deze manier kunnen wij jullie live ons assortiment tonen en mogelijke voorstellen doen. Jullie bestellingen verzenden wij met veel plezier (een dikke dankjewel aan onze Dorien voor deze tip!).

Wij zijn er volop alles aan het doen om zoveel mogelijk artikelen beschikbaar te krijgen in onze webshop. Onze deuren gaan toe, maar onze webshop blijft 24/24 en 7/7 open. Daarnaast zullen wij ook van maandag t.e.m. vrijdag telefonisch bereikbaar blijven voor al jullie vragen en bestellingen.

Dit is voor niemand een makkelijke beslissing, maar de gezondheid en veiligheid primeert. Onze Kadulleke 20 jaar-verjaardagsactie blijft voortgaan: elke week gedurende 20 weken genieten jullie van 20% korting op een bepaald thema. Deze thema's kondigen wij iedere week aan via Fb. Daarnaast, om het ongemak te compenseren, genieten jullie van 10% korting op alle andere producten in onze webshop (uitgezonderd promo's en nettoprijzen).

Nog even alle contactgegevens op een rijtje:

Telefoon: 013 31 15 01 (ma t.e.m. vrij van 9u tot 15u en zaterdag van 10u. to 14u.)
E-mailadres: [email protected]
Videogesprek: 0468 59 48 68 (ma t.e.m. vrij van 9u tot 15u en zaterdag van 10u. tot 14.)
Webshop: https://www.kadulleke.be/webshop (24/24 en 7/7)
https://www.boekentassenenzo.be (24/24 en 7/7)

Lieve klanten, wij wensen jullie een goede gezondheid, veel zorg voor elkaar en hopelijk zien we elkaar weer snel!

Delen is lief ...

Het Kadullekes-team

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?