Circus & outdoor

Ik ga op stap en neem mee … mijn vergrootglas, mijn insectenpotje, mijn zakmes, mijn verrekijker en mijn hoofdlamp.

Met het kwalitatief onderzoeksmateriaal van Terra-kids Haba, Navir en Nature Zoom wordt het speelse verkennen nog spannender. We trekken de bossen en het veld in en gaan op expeditie naar alles wat kruipt, vliegt en beweegt, niets staat ons nog in de weg!

BREAKING NEWS: In Diest en omstreken wordt de circus-microbe gesignaleerd!!
Meer en meer jongeren wensen niet enkel als toeschouwer te kijken naar circusshows, maar willen actief deelnemen aan dit gebeuren. Daarom willen wij graag een ondersteuning zijn op het vlak van circusmaterialen om deze mooie kunst te beoefenen.

Je vindt bij ons een waaier aan circusartikelen terug, zowel voor beginners als ervaren beoefenaars. Diabolo's, jongleerballen, ringen, flowersticks, Chinese borden, ballonnen, eenwielers, vuurfakkels , slacklines, pedalos, boeken … hebben wij in onze winkel van de merken Henrys, Mr. Babache, Acrobat en Jojo.

In het zomerseizoen kan je bij ons het leukste buitenspeelgoed spotten! En natuurlijk mogen de trampolines en gocarts van Berg niet ontbreken.
Reeds enkele seizoenen werken wij maar al te graag met deze zeer degelijke fabrikant van go-carts en trampolines.
De go-carts en en trampolines van BERG zorgen gegarandeerd voor jarenlang speelpezier. Voor iedereen is er een geschikte gocart en trampoline ontwikkeld.

Wij stellen jullie ook heel graag onze nieuwe outdoor-afdeling voor op de 1ste verdieping in onze winkel. Kom en maak kennis met een zeer ruim gamma aan (loop)fietsen, steps, fietshelmen, skelters, skates, skateboards, trampolines, buitenspeelgoed en sportartikelen.

Check hieronder alvast een greep uit ons assortiment, maar kom ze zeker live uitproberen in onze winkel!

Microstep - Wishbone Bike - Early Rider - Ezyroller - Scratch - Kinderfeets - BERG Toys- Trike Bike -Fietshelmen Nutcase - EXIT - PUKY - Enuff - Move - Haba - Invento - Quut - Aquaplay - Spielstabil - en vele anderen.

Deze en heel veel ander leuk speelgoed kan je ontdekken in onze webshop: https://kadulleke.be/webshop

Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?