Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Sylvanian Families Het startershuis. Nettoprijs!

-25% € 39,99 € 29,99

In winkelmandje

Levering binnen 2 werkdagen.

Een upgrade op de Cosy Cottage Starter Home, dit prachtige huis zal uw reis naar de wondere wereld van Sylvania beginnen. Voeg uw favoriete Family, Furniture en Room Sets toe om van deze Cottage een prachtig huis te maken.

De perfecte keuze voor wie begint met de Sylvanian Families. In deze set zit het meisje chocoladekonijn en een selectie meubeltjes om te beginnen.

Red Roof Cosy Cottage is een alles-in-een set met een huis met twee verdiepingen, figuur (Chocolate Rabbit Girl) en meubilair. Het beschikt over een verwijderbare tweede verdieping die kan worden geplaatst naast de begane grond om een grotere ruimte te creëren die gemakkelijker is om mee te spelen. De trap wordt geleverd als een op zichzelf staande eenheid en kan op elke gewenste locatie worden geplaatst. De ramen zijn voorzien van luiken die tijdens het spelen geopend en gesloten kunnen worden.

Inclusief: Chocolade Konijn Meisje, Roodkapje, Tweede Verdieping, Trap, Hek (Groot), Hek (Klein), 2 x Ramen, 4 x Luiken, Keuken, Koekenpan, Omelet, Vork, Bord, Eettafel, 2 x Stoelen, Bank, Bed (Voor Kinderen), Matras, Quilt (totaal 24 stuks).

Maak verbinding met het Red Roof Country Home om een groot, drie verdiepingen tellend huis (apart verkrijgbaar) te creëren zoals hieronder weergegeven. Hebben een nog leukere ervaring met het spelen met extra figuren en meubels (apart verkrijgbaar). Plaats de keuken en stoelen in de Family Seven Seater om er een camper van te maken (apart verkrijgbaar). Speel met Red Roof Cosy Cottage naast verschillende andere huizen en winkels (apart verkrijgbaar).

Specificaties

Product:
5303
EAN:
5054131053034
Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?