Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Berg Champion Regular 430 Black + Safety Net Deluxe ( -10% afhaalkorting = €1385 Gelieve eerst contact op te nemen)

€ 1.539,-

In winkelmandje

Levering binnen 2 werkdagen.

De BERG Champion trampoline biedt fantastisch springcomfort voor iedereen. Het ontwerp van de Champion zorgt dat je lang en veilig kan springen op een kwalitatief uitstekende trampoline. De combinatie van de TwinSpring Gold veren met het AirFlow springdoek zorgt voor minder luchtweerstand en een groter springoppervlak. Dit samen zorgt voor lekkerder én hoger springen! Het Safety Net is door de constructie en het materiaal stevig en veilig. Het maakt niet uit welke je kiest, je kiest voor kwaliteit met een BERG Champion.

• Het AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door. Dit resulteert in beter springcomfort en hoger & soepeler springen!

• Doordat de TwinSpring Gold veren schuin staan zijn ze extra lang en soepel zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak.

• Extra veilig door de dikke PVC-beschermrand.

• Het Safety Net heeft een zelfsluitende ingang met herkenbare bies, dik schuim rondom de palen en is van goede kwaliteit. Wel zo veilig!

• De constructie van de trampoline en van het net is door de constructie en door de stalen klemmen en montagestukken zeer stevig.

• Extra lange levensduur van de beschermrand door een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC!

Gratis geleverd in België. Bij afhaling in onze winkel, geniet je van 10% afhaalkorting ( €1539 -10% = €1385). Gelieve hiervoor eerst contact met ons op te nemen!

Specificaties

Merk:
Berg
Hoogte:
430 cm
Breedte:
430 cm
Diepte:
275 cm
Gewicht:
0,01 gr
Product:
35.44.95.03
EAN:
8715839084351
Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke acties - activiteiten - workshops en zondagsopeningen?